Frequently asked questions Casa Tims

Q: Hoe laat kan ik inchecken en uitchecken?

A: Inchecken kan vanaf 15u en uitchecken kan tot 11.00u. Mocht je eerder aankomen dan 15u dan kun je altijd alvast spullen achterlaten en een late check-out kan na overleg en tegen een toeslag plaatsvinden als de kamer niet geboekt is door een volgende gast. 

Q: Krijg ik als gast handdoeken?

A: Om het verblijf van onze gasten zo aangenaam mogelijk te maken hebben ze de beschikking over handdoeken. Bij aankomst is er een setje handdoeken aanwezig en als er nieuwe handdoeken gewenst zijn kunnen ze in de wasmand gegooid worden, waarna ze vervangen worden. Wij vervangen maximaal 1x per dag handdoeken en vragen gasten om bewust te zijn van het milieu. 

Q: Kan ik parkeren bij Casa Tims?

A: Bij de accommodatie is 1 parkeerplek aanwezig en als deze al bezet is kan er gratis in de straat geparkeerd worden.

Q: Hoe vaak wordt er schoongemaakt en wordt het bed verschoond?

A: Bij Casa Tims huur je een studio of appartement en wordt er niet zoals bij een hotel iedere dag schoongemaakt. Bij een langer verblijf wordt er na een week schoongemaakt en het bed verschoond. Extra schoonmaken kan in overleg en tegen een toeslag. 

Q: Zijn huisdieren welkom?

A: Huisdieren zijn niet welkom in Casa Tims.

Q: Zijn er kinderfaciliteiten aanwezig?

A: Bij Casa Tims zijn kinderen vanaf 12 jaar welkom. We hebben geen faciliteiten voor jongere kinderen, zoals een babybedje of kinderstoeltje. Kinderen onder de 12 jaar zijn alleen welkom wanneer alle kamers worden geboekt, zodat andere gasten niet worden gestoord en iedereen van een rustige en ontspannen omgeving kan genieten. Neem contact met ons op voor meer informatie over het boeken van alle kamers voor uw verblijf.

Q: Vanaf hoeveel nachten kan ik boeken bij Casa Tims?

A: Boeken kan in het laagseizoen (oktober t/m mei) al vanaf 3 nachten en in het hoogseizoen (juni t/m september) hanteren wij een minimale duur van 4 nachten.

Q: Kan ik ontbijt en/of maaltijd boeken bij de accommodatie?

A: Het is niet mogelijk om ontbijt of andere maaltijd te boeken bij de accommodatie. Wel is iedere studio en het appartement voorzien van alle benodigde keuken faciliteiten om zelf een heerlijk ontbijtje en/of maaltijd te maken!

Q: Hoe ver is het lopen naar het strand?

A: Het dichtstbijzijnde strand ligt op 1,4 km lopen

Q: Hoe ver is het lopen naar het centrum van Calpe?

A: Het centrum van Calpe met allemaal lekkere restaurantjes ligt op ongeveer 1 km lopen

Q: Is Calpe een leuke vakantiebestemming?

A: Calpe is een middelgroot stadje bekend om zijn stranden, golf, vis en natuurlijk de grote Peñón de Ifach. Deze grote rots is niet te ontwijken en is hét symbool van de stad. Daarnaast is Peñón de Ifach een geweldige plek om te rotsklimmen, te snorkelen en duiken. Deze grote rots is 332mtr. hoog en een van vele redenen waarom de stad jaarlijks duizenden toeristen trekt. Een negatief gevolg hiervan is dat zulke steden vaak bedekt worden door hoogbouw. Calpe heeft echter ondanks de vele toeristen toch zijn karakter weten te behouden. Zo heeft de stad een prachtig oud stadscentrum, zijn er meerdere historische plekken in de stad en vind je midden in Calpe een natuurpark van 500 hectare waar honderden flamingos leven. Dit maakt van Calpe ondanks de drukte toch een leuke bestemming om naar toe te reizen als je op zoek bent naar een relaxte vakantie.

 

 

 

Laat je inspireren door Calpe, Spanje

Bekijk en lees hieronder meer over omgeving Calpe
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het