In dit artikel
In dit artikel Aqualandia - Sensationeel Waterplezier Glijbanen voor Durfals Kinderparadijs Ontspanning in het Zonnetje Shows en Entertainment Culinaire Verwennerij

Aqualandia - Sensationeel Waterplezier

Op enkele kilometers afstand van onze deur vind je Aqualandia, een betoverend waterpark waar spanning en verfrissing samenkomen. Van opwindende glijbanen tot kindvriendelijke attracties, Aqualandia biedt een onvergetelijke ervaring voor gezinnen en avonturiers.

      

 

Glijbanen voor Durfals

Laat de adrenaline door je aderen stromen terwijl je naar beneden suist op onze spannende glijbanen. Van steile afdalingen tot kronkelende bochten, elke glijbaan is ontworpen voor maximaal plezier en sensatie.

Kinderparadijs

Voor de jongere bezoekers is er een speciaal ontworpen kinderparadijs waar ze veilig kunnen spetteren en spelen. Onze kinderbaden en attracties zorgen voor lachende gezichten en onvergetelijke herinneringen.

Ontspanning in het Zonnetje

Geniet van de mediterrane zon op onze uitgestrekte ligweides. Ontspan op een comfortabele ligstoel, neem een verfrissende duik in het kristalheldere water en laad jezelf op voor meer avontuur.

Shows en Entertainment

Aqualandia biedt niet alleen waterpret, maar ook opwindende shows en entertainment voor het hele gezin. Van spetterende watershows tot leuke activiteiten voor kinderen, er is altijd iets spannends te beleven.

Culinaire Verwennerij

Ontdek onze diverse eetgelegenheden verspreid over het park, waar je kunt genieten van smakelijke maaltijden en verfrissende drankjes. Van lichte snacks tot heerlijke maaltijden, we hebben voor elk wat wils.

Terug naar overzicht
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het