In dit artikel
In dit artikel Proef de Lokale Smaak in Het Oude Centrum van Calpe Culinaire Verwennerij in Het Oude Centrum Gezellige Tapasbars Sfeervolle Terrassen Lokale Specialiteiten Verse Zeevruchten Authentieke Paella Avondwandeling door de Sfeervolle Straten Tips voor de Perfecte Avond

Proef de Lokale Smaak in Het Oude Centrum van Calpe

Welkom bij onze accommodatie, strategisch gelegen in de betoverende omgeving van het oude centrum van Calpe. Laat je zintuigen ontwaken en ontdek de onweerstaanbare charme van de lokale keuken, omringd door de historische pracht van deze sfeervolle wijk.

Culinaire Verwennerij in Het Oude Centrum

Gezellige Tapasbars

Dwaal door de geplaveide straatjes en ontdek de gezellige tapasbars die het oude centrum rijk is. Proef de authentieke smaken van de Spaanse keuken en laat je verrassen door de verscheidenheid aan kleine gerechtjes.

Sfeervolle Terrassen

Geniet van je hapje en drankje op sfeervolle terrassen, omringd door eeuwenoude architectuur en lokale gastvrijheid. Laat de wereld voorbijgaan terwijl je ontspant en de levendige sfeer van Calpe in je opneemt.

Lokale Specialiteiten

Verse Zeevruchten

Calpe staat bekend om zijn verse zeevruchten. Proef de vangst van de dag in de vele restaurants, waar je kunt genieten van heerlijke visgerechten met uitzicht op de Middellandse Zee.

Authentieke Paella

Laat je smaakpapillen verwennen met een authentieke paella, bereid met lokale ingrediënten. Ervaar de perfecte combinatie van rijst, verse groenten en smaakvolle kruiden.

Avondwandeling door de Sfeervolle Straten

Na je culinaire ervaring nodigen de sfeervolle straten uit tot een ontspannen avondwandeling. Bewonder de historische gebouwen, verlicht door zacht lantaarnlicht, en voel de magie van het oude centrum tot leven komen.

Tips voor de Perfecte Avond

  • Reserveer vooraf: Populaire restaurants in het oude centrum kunnen druk zijn, dus is het verstandig om vooraf te reserveren.
  • Ontdek de Verborgen Juweeltjes: Laat je leiden door lokale aanbevelingen en ontdek de verborgen juweeltjes van de culinaire scene in Calpe.
  • Geniet van een After-Dinner Drankje: Sluit je avond af met een drankje in een gezellige bar en geniet van de warme mediterrane avond.

Beleef de authentieke smaken van Calpe in het oude centrum en keer terug naar onze accommodatie met een voldaan gevoel en nieuwe culinaire herinneringen. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je te helpen bij het plannen van de perfecte avond!

Terug naar overzicht
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het